sopimusehdot

1. JÄSENYYS
Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Alle 18-vuotias voi liittyä jäseneksi huoltajan suostumuksella. Jäseneksi liittyminen edellyttää kuukausimaksun suorittamista Ptvgym Tampereelle. Jäsenyyden vähimmäisvoimassaoloaika on kaksi kuukautta. Yhden kuukauden sekä kymmenen kerran korteissa maksu on kertaluontoinen.
Jäsenyyteen sisältyy kuntosalin rajaton 24/7 käyttöoikeus
Jäsenen tulee ilmoittaa Ptvgym Tampereelle nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.
Ptvgym Tampere ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista eikä jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

2. ASIAKKUUDET

Jäsenyys on toistaiseksi voimassaolevasopimus, 10xkortit ovat voimassa 6 kuukautta ja 1 kk määräaikaiset kortit päättyvät automaattisesti määräajan päätyttyä.
Jäsenyyden voi päättää vain irtisanoutumalla, irtisanoutuminen tapahtuu täyttämällä irtisanoutumislomake, jonka löydät verkkosivuilta, oman kuntosalisi sivun alalaidasta, yhteystietojen alta.
Irtisanoutuminen astuu voimaan meneillään olevan laskutuskauden jälkeen.

3. JÄSENMAKSUT

Jäsen vastaa siitä, että jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä, alaikäisellä huoltaja on vastuussa jäsenmaksun maksamisesta. Maksut on hoidettava jäsensopimuksessa sovitulla tavalla voimassa olevan hinnaston mukaan.
Ptvgym Tampereella on oikeus siirtää maksamattomat jäsenmaksut perintään perintätoimistolle ja Ptvgym Tampere voi periä lisäksi jäseneltä perinnästä aiheutuneet kulut. Jos jäsen saa perintätoimistolta maksumuistutuksen tai perintäkirjeen, on hänen suoritettava maksut perintätoimiston ilmoittamia maksuohjeita noudattaen.
Ptvgym Tampereella on mahdollisuus harkinnan mukaan keskeyttää tai päättää asiakkaan jäsenyys jäsenmaksujen laiminlyönnin takia, mikäli asiakas rikkoo jäsensopimuksen ehtoja sekä turvallisuus- ja järjestyssääntöjä tai ilmapiiriin sopimattoman käytöksen takia.

​​​​​​​4. KULKUTUNNISTE

Kulkutunniste on henkilökohtainen. Kulkutunniste on oltava aina mukana tultaessa salille eikä sillä saa päästään ketään muita salille. Kulkutunnisteen katoamisesta on välittömästi ilmoitettava osoitteeseen;
tampere@ptvgym.fi

Mikäli kulkutunnistetta käyttää joku muu henkilö tai sitä muulla tavoin käytetään väärin, eikä sen katoamisesta ole ilmoitettu kirjallisesti, seuraa siitä kirjallinen huomautus ja asiakkaalta peritään sopimussakko 100eur/käynti ja tämä voi johtaa myös sopimuksen purkamiseen.
Ptvgym Tampere pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja Ptvgym Tampereella on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Voimassaolevat hinnat ja sopimusehdot löydät Ptvgym Tampere verkkosivuilta. Mikäli Ptvgym Tampere joutuu sulkemaan kokonaan tai osan kuntosalista huoltotoimenpiteiden, tappiollisen liiketoiminnan, konkurssin tai valtion asettamien rajoitteiden takia, Ptvgym Tampere ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisia etukäteen maksettuja palveluita/ tuotteita.
Liittymällä salin asiakkaaksi hyväksyt sopimusehdot.